Resum de la conferència de Salvador Cardús, “La Identitat, un horitzó de futur”.

Resum de la conferència de Salvador Cardús “La Identitat, un horitzó de futur”, en el Cicle CATALUNYA I ELS SEUS REPTES, ogranitzat per Unnim. La conferència va tenir lloc el 26 de setembre del 2011, al Centre Cultural de Terrassa.

http://vimeo.com/31087542

Inauguració del cicle de conferències “Temps per saber.” organitzat per Unnim Obra Social, i que aquest any s’enmarca sota el títol “Catalunya i els seus reptes.” L’acte presentat pel periodista Joan Carles Peris va comptar amb la presència del distingit historiador terrassenc i doctor en Ciències Polítiques de la UAB, Salvador Cardús; que va realitzar la conferència “La identitat, un horitzó de futur” al Centre Cultural Unnim de Terrassa.

28.- Cicle CATALUNYA I ELS SEUS REPTES. “La Identitat, un horitzó de futur”. Salvador Cardús. RESUM from Unnim on Vimeo.