Entrevista a la revista dels Escoltes Catalans

Al web www.escoltes.cat, hi anuncia:

Ja està disponible el nou número de la revista escoltescatalans, corresponent al període tardor-hivern 2011. Aquest número 13 aprofundeix a partir del seu article principal – que també inspira la portada – en l’aportació de l’associació i l’escoltisme català a la construcció del país. Per això, fa un repàs històric a les principals fites del moviment al llarg del segle passat, molt vinculades a la pròpia història del país, i proposa una reflexió sobre els futurs reptes que cal encarar.

Com sempre, ben vinculada al tema central trobem l’entrevista, en aquesta ocasió al sociòleg i doctor en Ciències Econòmiques de la UAB, Salvador Cardús. El terrassenc és un referent ineludible per abordar l’actualitat social catalana actual. A l’entrevista ens aporta interessants entorn al compromís en la construcció nacional; l’escoltisme com a escola de participació i d’acció; i la seva visió de la diferència entre valors i virtuts. 

A aquest número de la revista també trobarem cròniques de La Murga, al Jamboree i les trobades associatives del curs passat; l’opinió d’Amescoltes com Carles Duarte o Imma Fuyà; una reflexió sobre l’aprenentatge de la participació a càrrec d’Elena González, cap de Relacions Exteriors d’EC; i un recull del millor que ha deixat l’etiqueta de twitter #femescoltisme, promoguda des de la nostra associació i consolidada a la xarxa social entre els usuaris del nostre sector.

Podeu llegir el número 13 a partir de la xarxa social per a publicacions Issuu, a partir daquest enllaç al web d’EC.