Anàlisi breu del tsunami després de la manifestació #11s2012

Catalunya, davant la història

Manuel Cuyàs, Enric Juliana, Agustí Colomines, Montserrat Nebrera, Salvador Cardús i Gemma Calvet analitzen el tsunami després de la gran manifestació independentista de la Diada

 

Salvador Cardús: “El discurs de Mas demostra que el Govern està al costat del procés d’independència”

El sociòleg Salvador Cardús creu que el discurs ahir de Mas valorant la manifestació independentista “és un dels més clars que mai s’han fet sobre el futur del país des del Govern”. “Prudent, com és l’estil d’aquest Govern, però inequívocament al costat del procés d’independència. Li poden dir com vulguin a aquest procés i reconeixent que el pacte fiscal no és altra cosa que un pas, potser un pas imprescindible, per tal que es pugui plantejar més endavant una transició des d’una base més sòlida”.
Salvador CardúsPel que fa a la manifestació d’abans d’ahir, Cardús creu que va complir tres condicionants perquè fos un èxit: massiva, unitària i pacífica. Per aquest motiu, Cardús creu que cal felicitar a l’organització.

 

Pot llegir l’article amb totes les anàlisis al web de Singular Digital.cat, clicant aquí.