Per debatre, cal més rigor

Si el debat s’hagués fet en suahili i només ens poguéssim refiar de la gestualitat, diríem que SánchezCamacho parlava amb tanta seguretat que havia d’estar carregada de raons. I si entenguéssim català però acabéssim d’arribar de passar trenta anys al desert i no sabéssim quin partit representa Pere Navarro, pensaríem que Artur Mas és un home carregat de raons, sí, però que en política cal ser pacient. Però com que som gent informada, amb memòria, i amb un cap prou clar, ni és fàcil empassar-se la xerrameca incontinent de la líder del PP, ni ens convencen els papers mullats de Navarro, amb propostes inversemblants de reforma de la Constitució. En aquestes ocasions lamento que el país no disposi d’instruments de control independents de la veracitat dels discursos polítics, perquè la nota la cediria als mesuradors de mentides.

 

Pot llegir l’article al web de La Vanguardia clicant aquí.