Entrevista a ElSingularDigital.cat: “El compromís CiU-ERC està a prova de qualsevol adversitat”

Entrevista d’Albert Ribas.
Després de la independència s’haurà de recompondre el mapa polític del país, però a CiU la sang no arribarà al riu, almenys fins el dia D
Salvador Cardús és doctor en Ciències Econòmiques, professor titular de sociologia a la UAB i periodista. Combina la seva activitat professional amb una destacada presència als mitjans de comunicació com a tertulià i articulista. També forma part de diversos col·lectius de divulgació sobiranistes com ‘ElClauer.cat’ i ‘La Fàbrica’.
Estem preparats per fer la consulta sobre la independència al 2014?
Sí, però també és evident que hi ha coses a la vida que mai estàs preparat del tot. És com preguntar a una parella si estan preparats per ser parella o pares. Hi ha coses que les aprens a fer quan les fas. La transició nacional l’aprenem mentre la fem. És impossible que estiguéssim abans preparats perquè ni ens ho havíem plantejat. I estem anant molt de pressa, s’estan fent moltes coses molt ben fetes, i estic segur que quan arribi el moment decisiu estarem molt més a punt que no pas ara...
Pot llegir l’entrevista al web d’ElSingularDigital.cat clicant aquí.