Tertúlia de l’MCR: Balanç de tempora; cap on va el país

Xavier Bru de Sala, escriptor i comissari de l’Any Espriu; Joaquim Nadal, exconseller de Política Territorial i Obres Públiques; Salvador Cardús, economista i professor de Sociologia a la UAB; Carme Ruscalleda, xef; Màrius Serra, escriptor; Francesc Mauri, membre del Consell Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya i coautor de “El temps vist des del cel”; Àlex Salmon, director d'”El Mundo” a Catalunya; Carles Flavià, showman; Joan Manuel Tresseras, professor de Ciències de la Comunicació de la UAB; Jorge Wagensberg, director científic de la Fundació La Caixa, Magda Oranich, advocada; Antoni Tahull, membre de la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers de Catalunya; Pere Soley, gastrònom; Xavier Vives, professor d’Economia d’IESE; Pau Arenós, crític gastronòmic; Xavier Vidal Folch, columnista d'”El País”, i Irene Vidal, copropietària del restaurant la Camarga.