Entrevista a VilaWeb: “Som un poble coratjós, ho hem estat sempre”

LogoWeb_vilaweb‘Som un poble coratjós, ho hem estat sempre.’ Amb aquestes paraules Salvador Cardús explica la tenacitat que el poble català ha de tenir aquest 2014. I recorda aquell famós discurs de Churchill l’any 40, quan Londres acabava de ser bombardada: ‘No vull menystenir el patiment del nostre poble, però ja m’agradaria que tinguéssim el coratge que van tenir el 38 els barcelonins.’ I afegeix: ‘Aquests som nosaltres, i com que som així arribarem fins a la consulta, garantirem que es faci tant sí com no, i a més a més votarem que sí, dues vegades sí.’

Captura de pantalla 2014-01-04 a les 17.59.10

VilaWeb ha convidat els mateixos participants de la sèrie ‘Sense por’ de l’any passat, en què una desena més de veus de la societat civil van fer una crida a votar sense por, contestant amb enginy i ironia al discurs apocalíptic dels partits i de les institucions espanyoles.

A més de Salvador Cardús, alguns dels protagonistes d’aquesta sèrie són Carme Forcadell, Matthew Tree, Pere Mas, Lloll Bertran, Santiago Vidal, Màrius Serra, Vicent Partal i Txe Arana.
Pot llegir l’entrevista a VilaWeb clicant aquí.