Conferència a l’AEU de Calella, explicat a Ràdio Calella Tv

Ràdio Calella TelevisióA Calella TV van emetre un reportatge breu on es parlà d’una conferència de Salvador Cardús a l’Aula d’Extensió Universitària de Calella. I, al web de  Ràdio Calella s’hi troba aquesta redacció:

Salvador Cardús clou el curs de l’AEU de Calella parlant del “país que volem i farem”
Ponent assidu a les conferències que ha organitzat l’Aula d’Extensió Universitària de Calella, Salvador Cardús va ser l’encarregat de tancar-ne el quart curs amb una xerrada sobre el present i futur de Catalunya. “El país que volem, el país que farem” era el títol de presentació de la conferència del doctor en Ciències Econòmiques i professor de Sociologia de la UAB, a més de ser un dels membre del Consell Assessor per la Transició Nacional creat en l’actual legislatura per acompanyar el Govern de la Generalitat de Catalunya en la convocatòria de la consulta. Ahir tocava parlar del procés davant els nombrosos assistents a l’aula – cosa totalment habitual- i també dels seus efectes col·laterals, entre els quals es pot assenyalar la renúncia de Pere Navarro. Sobre la decisió del dirigent socialista, Cardús també en va parlar a Ràdio Calella TV.

Informa: Dolors Lieury:

La transició nacional de Catalunya, el d’on venim i el que volem i serem -s’afegia amb rotunditat al títol de la conferència de Salvador Cardús-, va centrar l’última sessió de l’Aula d’Extensió Universitària del curs 2013/14. Explicava en declaracions a Ràdio Calella que la societat catalana, amb la seva reivindicació, ha desafiat les esferes polítiques i que els que no n’han sabut donar una resposta encertada se n’estan quedant al marge. “Hi ha qui no acaba d’entendre la profunditat del que es proposa i es van trobant a la cuneta arraconats. Al marge del seu valor polític perquè Pere Navarro no ha estat un mal líder del PSC, però el partit no ha trobat el seu lloc i això ha comportat la seva dimissió inesperada però alhora lògica”, apuntava Cardús.

També pot veure el vídeo al web de Calella Tv clicant AQUÍ, i llegir el text al de Ràdio Calella clicant AQUÍ.