Sopar-conferència amb Llach, Cardús i Piquer

Captura de pantalla 2014-10-14 a les 22.52.33“Mig miler de persones es van aplegar el divendres, 10 d’octubre, al Pavelló per assistir al sopar-multiconferència en defensa de la consulta del 9 de novembre. La trobada va comptar amb la presència del cantant Lluís Llach, el sociòleg Salvador Cardús i la periodista i escriptora Eva Piquer. Encara que en un principi també hi havia d’assistir l’advocada Magda Oranich, finalment no va poder venir per problemes de salut.

La cita va estar organitzada per la delegació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera i els partits polítics CiU, ERC, SI i CUP.

Presentats per Mili Riba, Llach, Cardús i Piquer van intervenir en aquest sopar-conferència per explicar la seva visió sobre la situació política que viu Catalunya i el futur més immediat que afronta el país.

Els beneficis del sopar es destinaran íntegrament a finançar la campanya “Ara és l’hora” de l’ANC. Més informació a matadepera@assemblea.cat.”

 

Pots veure la notícia i vídeo al web de Matadepera TV clicant AQUÍ.

La conferència-sopar van tenir lloc el 10 d’octubre, però s’ha publicat el 14 d’octubre del 2014.