Cop de porta al dret a decidir. Tertúlia al .CAT

Tv3Cop de porta al dret a decidir. Per unanimitat, els magistrats del Tribunal Constitucional han anul·lat la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9-N que va firmar Artur Mas. I encara està pendent la resolució sobre el procés participatiu que va substituir la consulta. Quines són les conseqüències? Com afecta això el futur polític? 

Ariadna Oltra ha abordat aquestes qüestions en una entrevista amb el conseller de la Presidència, Francesc Homs. Això el mateix dia que el magistrat Santi Vidal ha estat suspès per tres anys de la carrera judicial pel CGPJ, per haver redactat el projecte d’una constitució catalana en el seu temps lliure. 

Santi Vidal ha participat en el debat amb el catedràtic de Ciències Polítiques Joan Botella; el sociòleg i membre del Consell de la Transició Nacional Salvador Cardús; l’analista polític Toni Comín i l’advocat i periodista Ricard Fernández Déu.