Història d’un procés

Vegeu l’espai dedicat a Salvador Cardús al web Història d’un procés clicant AQUÍ.

 

Història d’un procés és un projecte que neix a través d’un Treball de Fi de Grau dels Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. El projecte pretén recollir les opinions de diferents personalitats de renom sobre el procés del dret a decidir. A través d’una línia cronològica on es recullen bona part dels fets succeits, les personalitats expressen la seva opinió envers l’esdeveniment.

Per desenvolupar el projecte s’ha comptat amb el suport de 25 personalitats de diferents àmbits que de forma desinteressada han acceptat expressar la seva opinió sobre els diferents temes. En total la línia cronològica agrupa gairebé més de 100 esdeveniments i pretén mostrar el procés des de tots els àmbits involucrats.

Els autors del projecte són dos estudiants de Comunicació Audiovisual de la URV que en el marc del Treball de Fi de Grau decideixen recopilar tots els fets del procés i donar veu i opinió a cada esdeveniment.

Direcció: Xavier Balsells Roig i Anna Mateo Franch