Fugacitat de la política

La Vanguardia

L’ experiència subjectiva del temps ensenya que al llarg de la vida hi ha períodes d’una lentitud enganxosa i d’altres en què tot es precipita sense control. I en la política passa el mateix. Hi ha etapes d’una estabilitat asfixiant. I hi ha moments d’acceleració rabiosa, que exciten qui fa temps que esperava els canvis i terroritzen qui veu trontollar la que havia estat la seva posició d’avantatge. Ara, a Catalunya, vivim uns temps de gran fugacitat política en què no hi ha previsions que ­valguin. Sense haver acabat d’esbrinar on érem avui, sabem que demà pot passar qualsevol altra cosa. Els conservadors de dreta i d’esquerra estan malhumorats. I els que pensaven que mai arribaria el seu moment viuen desbordats per l’esperança d’un nou dia…..


Il·lustració de GETTY

Pot llegir l’article al web de La Vanguardia clicant AQUÍ